تحديد معاينة

شقه للبيع كاش بمدينتي 141متر في الb1تطل علي جاردن

7300000 جنيه
شقه للبيع كاش بمدينتي 141متر في الb1تطل علي  جاردن
كود العقار : 36550
شقق للبيع كاش
المدينة : مدينتى
المرحلة : B1 -
النموذج :
نوع العقار : شقق
المساحة : 141 متر
التشطيب : سوبر لوكس
الغرف : 3
اتجاة العقار : قبلي شرقي
رقم الدور. : 1
يطل على : شارع رئيسى - جاردن -

شقه للبيع كاش بمدينتي في الB1 مجموعه 12 بتشطيبات سوبر لوكس نموذج ( 200 ) بمساحه كليه 141 متر مقسمه الي ( 3غرف - 2حمام - ريسبشن - مطبخ - 2 تراس ) بالطابق الاول متكرر تطل علي الشارع الرئيسي وجاردن فيو بإتجاه قبلي شرقي وتتميز بإنها تبعد خطوات من منطقه الخدمات الخاصه بالمرحله والمسجد وبالقرب من اربيسك مول وكارفور

البيانات المالية

السعر المطلوب : 7300000
سعر المتر : 51773
السعر شامل النادى : لا

اتصل الآن

م / حمدي أحمد
أحمد مصطفـي
الحسين عماد
ايهاب
احمد رفعت
احمد حامد
د اميرة الجوهري
محسـن الشافعي
عمر بيـومي
مروان احمد
رانيا اسماعيل
محمد الحسيني
محمد عادل
نوران
خالد عطية
طارق
كريـم أحـمد
محمد احمد
اسراء سعيد
خالد رضوان
د/عـبدالفتــاح

أو سجل اتصال

اعلانات مشابهة

بمدينتى شقة للبيع بتسهيلات على 10 سنين فى أحدث مراحل مدينتى b14 مجموعة 142 بتشطيب الشقة , مساحة 142م مقسمة إلى ( 3 غرف نوم - 2 حمام - ريسبشن - مطبخ - تراس ) بالطابق الخامس , بإطلالة مميز على مجرى السيل وميدان و بوابة 4 مدينتى , وبإتجاه بحرى غربى , وتتميز بأنها قريبة جدا من منطقة الخدمات الخاصة بالمرحلة و المسجد.
شقة للبيع بمدينتي 141م بB14 فيو مجري السيل
شقق للبيع
شقه للبيع بتسهيلات علي5 سنوات بمدينتي في الb15 احداث مراحل المدينه بتشطيبات الشركه بمساحه كليه 131متر مقسمه الي ( 3 غرف ومنهم غرفه ماستر - 2حمام - ريسبشن - مطبخ -2 تراس ) بالطابق الرابع علوي بإطلالها علي شارع و جاردن فيو بتتميز بإنها تبعد خطوات من مطقه الخدمات الخاصه بالمرحله والمسجد
شقه للبيع بتسهيلات علي5 سنوات بمدينتي في الb15
شقق للبيع
شقه للبيع حجز 2024 في مجموعه 142 عماره 76 شقه 24 دور تاني باتجاه قبلي شرقي فيو علي شارع رئيسي مساحه 141 متر ( 3 غرف _ 2 حمام _ ريسبشن _ مطبخ _ تراس )
شقق للبيع
شقة للبيع بالتقسيط في مدينتي داخل كمبوند بريفادو – PRIVADO، بمساحة إجمالية 144 م²، تقع في الدور الأرضي مع حديقة خاصة بمساحه 50م ، وتتميز بموقع مميز جدًا داخل المجموعة بإطلالة مباشرة على بارك، مع اتجاه قبلي يوفر إضاءة طبيعية وتهوية ممتازة. تتكون الوحدة من (3 غرف نوم – 3 حمام – ريسبشن – مطبخ – تراس)، مع تشطيب شركة مميز، وتعد من المساحات النادرة داخل المشروع، ما يمنحها قيمة عالية سواء للسكن أو الاستثمار. الموقع قريب جدًا من الخدمات والمسجد، ويتميز بالهدوء والخصوصية مع سهولة الوصول لكافة مناطق مدينتي.
بمدينتى شقة 144 م2 قبلى للبيع تقسيط تطل على بـارك
شقق للبيع
مدينتى شقة للبيع بتسهيلات على 10 سنين فى أحدث مراحل مدينتى b14 مجموعة 143 بتشطيب الشقة , مساحة 141م مقسمة إلى ( 3 غرف نوم - 2 حمام - ريسبشن - مطبخ - تراس ) بالطابق الخامس متكرر , بإطلالة مميز على وايدجاردن وبجوار بوابة 4 مدينتى , الشقة (3 ) وسطية وبإتجاه بحرى شرقي , وتتميز بأنها قريبة جدا من منطقة الخدمات الخاصة بالمرحلة و المسجد.
شقة للبيع بمدينتي 140م ب B14 وايد جاردن فيو
شقق للبيع
whatsappmessengergoogle-maps