تحديد معاينة

شقه للبيع بتسهبلات علي13سنه داخل كمبوندبريفادو بمدينتي150م

1188565 جنيه
شقه للبيع بتسهبلات علي13سنه داخل كمبوندبريفادو بمدينتي150م
كود العقار : 44752
شقق للبيع تقسيط
المدينة : مدينتى
المرحلة : بريفـادو - PRIVADO -
النموذج :
نوع العقار : شقق
المساحة : 150 متر
التشطيب : تشطيب الشركة
الغرف : 3
اتجاة العقار : غير محدد
رقم الدور. : 4

شقة للبيع بالتقسيط علي 13 سنه في Madinaty داخل كمبوند Privado Madinaty، بموقع مميز جدًا قريبة من خدمات المرحلة، يوفر تهوية ممتازة وإضاءة طبيعية طوال اليوم، بمساحة إجمالية 150 م² تقع في الدور الرابع، ومقسمة إلى 3 غرف نوم و3 حمامات وريسبشن واسع ومطبخ وتراس، بتشطيب شركة مميز عالي الجودة، داخل مجتمع سكني متكامل الخدمات يتميز بالخصوصية والهدوء، والشقة متاحة للبيع بنظام التقسيط.

البيانات المالية

قيمة المقدم : 0
سنة الحجز : 10/2025
سنوات السداد : 13
اجمالى العقد : 21156320
المدفوع : 1188565
: --
الباقى : 19967755
: --
القسط الشهرى : 0
عدد الاقساط المتبقية : 0
نظام سدادة : شهرى
القسط السنوى : 0
عدد الاقساط المتبقية : 0
تاريخ استحقاقة : 0
: --
قيمة الوديعة : 0
المدفوع : 0
الباقى : 0
قيمة القسط : 0
تواريخ استحقاقها : 0
: --
: --
المطلوب : 1188565
مدفوعات الوحدة : 1188565
مدفوعات الوديعة : 0
الاوفر : 0
تشطيبات و عدادات : 0
صيانة : 0
الاجمالى : 1188565

اتصل الآن

احمد حامد
ايهاب
م / حمدي أحمد
احمد رفعت
محسـن الشافعي
محمد الحسيني
خالد رضوان
رانيا اسماعيل
نوران
الحسين عماد
محمد عادل
محمد احمد
م عمــر وصـفي
طارق
خالد عطية
أحمد مصطفـي
آسامة سـلطان
عمر بيـومي
مروان احمد
اسراء سعيد
د/عـبدالفتــاح
كريـم أحـمد

أو سجل اتصال

اعلانات مشابهة

شقة للبيع كاش في مدينتي داخل المرحلة B1، نموذج 200، بمساحة إجمالية 140 م²، تقع في الدور الثاني، وتتميز بإطلالة على الجاردن وشارع رئيسي، مع اتجاه غربي يوفر تهوية جيدة وإضاءة طبيعية طوال اليوم تتكون الوحدة من (3 غرف نوم – 2 حمام – ريسبشن – مطبخ – تراس)، وقد خضعت لتجديد شامل بالكامل بأعلى مستوى من الجودة، حيث تم تغيير جميع أعمال السباكة والكهرباء، وتنفيذ دهانات مودرن جديدة، وتركيب جميع الأبواب الداخلية الجديدة، بالإضافة إلى باب مصفح مستورد لزيادة الأمان كما تضم مطبخًا مودرن من أجود أنواع الأخشاب، مع استخدام أفخم أنواع الجرانيت، وإكسسوارات ألمانية عالية الجودة، وكابينة شاور حديثة للحمامات، إلى جانب تأسيس وتشطيبات فندقية تمنح الوحدة طابعًا فاخرًا وتجعلها جاهزة للسكن دون الحاجة إلى أي مصروفات إضافية تتميز الشقة بموقعها المميز داخل المرحلة B1، مع سهولة الوصول إلى الخدمات والمرافق الرئيسية، وإطلالة تجمع بين الجاردن والشارع الرئيسي، مما يجعلها فرصة مثالية للسكن الراقي أو الاستثمار داخل مدينتي، مع جاهزية فورية للاستلام.
بمدينتى شقة 140 م2 غربى للبيع كاش تطل على جاردن و شارع رئيسي
شقق للبيع
مدينتى شقة للبيع بتسهيلات على 10 سنين فى أحدث مراحل مدينتى b14 مجموعة 143 بتشطيب الشقة , مساحة 141م مقسمة إلى ( 3 غرف نوم - 2 حمام - ريسبشن - مطبخ - تراس ) بالطابق الخامس متكرر , بإطلالة مميز على وايدجاردن وبجوار بوابة 4 مدينتى , الشقة (3 ) وسطية وبإتجاه بحرى شرقي , وتتميز بأنها قريبة جدا من منطقة الخدمات الخاصة بالمرحلة و المسجد.
شقة للبيع بمدينتي 140م ب B14 وايد جاردن فيو
شقق للبيع
شقة للبيع بمدينتى بتسهيلات فى السداد على 10 سنين وبأقل مقدم , فى أحدث و أفضل مراحل مدينتى b14 مجموعة 143 بتشطيب الشركة الممــيز. بمساحة كلية 142م مقسمة إلى ( 3 غرف نوم منهم غرفه ماستر - 2 حمام - ريسبشن - مطبخ - 2 تراس ) . بالطابق الـتاني متـكرر, بإتجاه قبلي , تـطل علي جاردن تتمــيز بأنها قريبة جدا من منطقة خدمات الـمرحلة و المسجد , ودقائق من بوابــة 4 مدينتى.
شقة للبيع بمدينتي بتسهيلات مساحه142م بB14 دور2 بجوار الخدمات
شقق للبيع
شقة للبيع تقسيط علي 10 سنوات بمدينتي في B14 مجموعة 143 بتشطيبات الشركة المميزه مساحة كلية 141 متر مقسمة الى ( 3 غرف - 2 حمام - 2 ريسيبشن - مطبخ - 2 تراس ) الطابق الاول متكرر تطل على وايد جاردن باتجاه شرقي قبلي وتتميز بانها تبعد خطوات عن منطقة الخدمات والمسجد
شقة للبيع تقسيط في مدينتي B14 مساحة 141 متر أفضل فيو ممكن
شقق للبيع
شقه للبيع بمدينتي كاش بمدينتي في الB8 مجموعه 83 بتشطيبات سوبر لوكس بمساحه كليه150متر +50تراس مقسمه الي ( 3غرف ومنهم غرفه ماستر - 2 حمام إضافي - ريسبشن - مطبخ- 2 تراس ) بالطابق الارضي تطل علي شارع بإتجاه شرقى وتتميز بإنها تبعد خطوات من منطقه الخدمات الخاصه بالمرحله والمسجد
شقه للبيع كاش بمدينتي 150متر في الb8تطل  علي الشارع الرئيسي
شقق للبيع
whatsappmessengergoogle-maps