تحديد معاينة

شقه للبيع بتسهيلات علي7سنوات بمدينتي84م بكمبودبريفادو

4700000 جنيه
شقه للبيع بتسهيلات علي7سنوات بمدينتي84م بكمبودبريفادو
كود العقار : 41048
شقق للبيع تقسيط
المدينة : مدينتى
المرحلة : بريفـادو - PRIVADO -
النموذج : E
نوع العقار : شقق
المساحة : 83 متر
التشطيب : سوبر لوكس
الغرف : 2
اتجاة العقار : بحرى
رقم الدور. : 4
يطل على : جاردن -

لـبيع بكمباوند بريفادو شقة بمساحة اجمالية 82 متر مقسمة الي 2 نوم 1 حمام ريسبشن ومطبخ وتراس نموذج E دور رابع بإطلالة مباشرة علي جاردن تشطيب شركة وتم تغيير السباكة والابواب ويتميز المشروع بانة اول كمباوند سكني متكامل الخدمات في قلب مدينتي مكيفات مركزية لكامل الشقة

البيانات المالية

قيمة المقدم : 0
سنة الحجز : 3/2024
سنوات السداد : 7
اجمالى العقد : 9563985
المدفوع : 4600000
: --
الباقى : 4963985
: --
القسط الشهرى : 0
عدد الاقساط المتبقية : 0
نظام سدادة : شهرى
القسط السنوى : 630250
عدد الاقساط المتبقية : 0
تاريخ استحقاقة : 0
: --
قيمة الوديعة : 0
المدفوع : 0
الباقى : 0
قيمة القسط : 0
تواريخ استحقاقها : 0
: --
: --
المطلوب : 4700000
مدفوعات الوحدة : 4600000
مدفوعات الوديعة : 0
الاوفر : 100000
تشطيبات و عدادات : 0
صيانة : 0
الاجمالى : 4700000
جراج خاص للسيارة مكيفات مركزية لكامل الشقة

اتصل الآن

آسامة سـلطان
الحسين عماد
احمد حامد
محمد احمد
اسراء سعيد
مروان احمد
أحمد مصطفـي
م عمــر وصـفي
م / حمدي أحمد
كريـم أحـمد
خالد عطية
نوران
د/عـبدالفتــاح
محسـن الشافعي
محمد الحسيني
خالد رضوان
رانيا اسماعيل
ايهاب
حــسن أنور
طارق
عمر بيـومي
احمد رفعت
محمد عادل

أو سجل اتصال

اعلانات مشابهة

شقة للبيع بالتقسيط في مدينتي داخل المرحلة B14، بمساحة إجمالية 92 م²، تقع في الدور الأرضي، وتتميز بإطلالة مباشرة على البارك تتكون الوحدة من (2 غرف نوم – 2 حمام – ريسبشن – مطبخ – تراس)، مع تشطيب الشركة بالكامل، وتتميز بتقسيمة عملية, تقع الشقة في موقع هادئ ومميز داخل المرحلة، مع فيو مفتوح على المساحات الخضراء، مما يجعلها فرصة مثالية للسكن أو الاستثمار داخل واحدة من أكثر مراحل مدينتي طلبًا وتميزًا.
بمدينتى شقة 92 م2 قبلى للبيع تقسيط تطل على بـارك
شقق للبيع
شقه للبيع بتسهيلات علي 10 سنوات بمدينتي في الb12 مجموعه 124 بتشطيبات الشركه بمساحه كليه 77 متر مقسمه الي ( 2 غرف - 1حمام - ريسبشن - مطبخ - 2 تراس ) بالطابق الاول متكرر وتتميز بإنها تبعد خطوات من منطقه الخدمات الخاصه بالمرحله والمسجد
شقه للبيع بتسهيلات علي 10 سنوات بمدينتي 73متر في الb12
شقق للبيع
شقة للبيع بمدينتي داخل كمبوند بريفادو (Privado) بمساحة كلية 84 م² بالإضافة إلى حديقة خاصة 50 م²، تقع بالدور الأرضي بحديقة، باتجاه غربي، وتتميز بإطلالة مباشرة على اللاجون ومنطقة البحيرات وأكبر جاردن داخل الكمبوند. الوحدة مقسمة إلى (2 غرفة نوم، حمام، ريسبشن، مطبخ، وحديقة خاصة)، بتشطيب ألترا سوبر لوكس فندقي. تشمل الشقة جميع الكماليات من التكييفات والعدادات والتشطيبات بالإضافة إلى البرجولة داخل الحديقة. تقع الوحدة في مجموعة 92 مدخل (A)، بموقع مميز بالقرب من شارع الشانزليزيه، وعلى بعد دقائق من منطقة الخدمات والمسجد، وكذلك بالقرب من بوابة 4 مدينتي، مما يجعلها مناسبة للسكن الراقي أو الاستثمار.
بمدينتى شقة 84 م2 غربى للبيع تقسيط تطل على الاجون و البحيرات
شقق للبيع
شقة للبيع بمدينتى بتسهيلات فى السداد على 10 سنين بأفل مقدم , بأحدث مراحلها B14 مجموعة 142 . بتشطيب الشركة , النموذج الأكثر طلبآ (02) أرضى بحديقة خــاصة. بمساحة كلية 82م + 45م حديقة خــاصة , مقسـمة إلــى ( غرفتين نوم - حمام - ريسبشن - مطبخ - تراس) بإتــجاه " بــحرى شــرقى " , بإطلالة على شــارع , تتميز بأنها قريبة جدا من بوابة 4 مدينتى.
بمدينتى شقة للبيع أرضى بحديقة خاصة بأقل مقدم فى B14
شقق للبيع
شقة للبيع بالتقسيط بمدينتي في كمبوند privado مجموعة 92 مدخل ِ B تشطيب الشركه المميز نموذج E بمساحة كلية 83 متر مقسمة إلي ( 2 غرف - 1 حمام - ريسبشن - مطبخ - تراس ) بالطابق الاول متكرر بإتجاه بحري بإطلالة مميزة علي جاردن وشارع و تتميز بأنها تبعد دقائق إلي شارع الشانزلزيه و بالقرب من منطقة البحيرات و بالقرب من بوابة 4 مدينتي .
شقق للبيع
whatsappmessengergoogle-maps