تحديد معاينة

للايجار المفروش بفرش راقي بمدينتي في الb7 مجموعه 72 نم

30000 جنيه
كود العقار : 38868
شقق للايجار مفروش
المدينة : مدينتى
المرحلة : B7 -
النموذج : 70
نوع العقار : شقق
المساحة : 96 متر
التشطيب : سوبر لوكس
الغرف : 2
اتجاة العقار : بحرى
رقم الدور. : 5
يطل على : جاردن -

للايجار المفروش بفرش راقي بمدينتي في الb7 مجموعه 72 نموذج 70 بالطابقالخامس بمساحه كليه 96 متر بإطلاله المميز علي جاردن فيو بإتجاه بحري شرقي بجوار شارع الشانزليــزية الترفيهي وتبعد خطوات من منطقه خدمات المرحله والمسجد وتتكون من ( 2 نوم - 2 حمام - ريسبشن - مطبخ )

البيانات المالية

الايجار الشهرى : 30000

اتصل الآن

ايهاب
خالد رضوان
احمد حامد
احمد رفعت
محمد الحسيني
محسـن الشافعي
د اميرة الجوهري
طارق
عمر بيـومي
م / حمدي أحمد
كريـم أحـمد
أحمد مصطفـي
الحسين عماد
محمد احمد
محمد عادل
نوران
مروان احمد
رانيا اسماعيل
خالد عطية
اسراء سعيد

أو سجل اتصال

اعلانات مشابهة

شقة مفروشة للإيجار بمدينتي – المرحلة B6، مجموعة 69، عمارة 7، الدور الأول علوي. بمساحة 103 م²، تتكون من 3 غرف نوم، 2 حمام، 2 ريسبشن، مطبخ، وتراس. تشطيبات خاصة عالية الجودة، فرش فندقي مودرن، مكيفة بالكامل، وبها غاز طبيعي. اتجاه قبلي بإطلالة مميزة على نارو جاردن وفيو فيلات VG5. تقع بالقرب من منطقة الخدمات التي تشمل (مسجد – صيدلية – مخبز – مكتبة – سوبر ماركت). جاهزة للسكن الفوري – مطلوب نهائي.
شقه للإيجار المفروش بمدينتى B6 تطل على خدمات و جاردن
شقق للايجار
شقة للإيجار قانون جديد في مدينتي – بريفادو (PRIVADO)، بمساحة إجمالية 101 م²، تقع في الدور الأرضي مع حديقة خاصة بمساحه 45 م²، وتتميز بإطلالة مباشرة على اللاجون ومنطقة البحيرات مع اتجاه بحري يوفر تهوية طبيعية ممتازة وإطلالة هادئة تمنح أعلى درجات الراحة والخصوصية تتكون الوحدة من (2 غرف نوم – 2 حمام – ريسبشن – مطبخ – تراس), مع تشطيب شركة مميز، وتصميم عملي يحقق أفضل استغلال للمساحات الداخلية، إلى جانب الحديقة الخاصة التي تضيف تجربة معيشية مميزة داخل واحدة من أرقى مناطق مدينتي تتميز الشقة بموقعها داخل PRIVADO، مع فيو مباشر على اللاجون والمساحات المائية، وقربها من الخدمات والمرافق الرئيسية، مما يجعلها خيارًا مثاليًا للراغبين في السكن داخل مجتمع راقٍ يجمع بين الهدوء، الفخامة، والطبيعة الخلابة، مع جاهزية للسكن بنظام الإيجار قانون جديد.
بمدينتى شقة 101 م2 بحرى للايجار قانون جديد تطل على الاجون - منطقة البحيرات
شقق للايجار
شقة للإيجار المفروش بتشطيبات سوبر لوكس بمدينتى بB7 مجموعة 71 نموذج 70 بمساحة كلية 96 متر مقسمة إلي [ 2نوم ـ 2 حمام ـ ريسبشن ـ مطبخ ] بالطابق الأول بإتجاه شرقي بإطلالة مميزة علي نارو جاردن و parking و تتميز بأنها بجوار منطقة الخدمات الخاصة بالمرحلة مباشرة و بالقرب من نادي مدينتي الرياضي و شارع الشانزلزيه .
شقة للإيجار المفروش بمدينتي 96 م في B7  بجوار الخدمات
شقق للايجار
شقه للايجار مفروش بفرش فندقي راقي في الB12 مجموعه 124 بمساحه كليه 85متر مقسمه الي (2 نوم - 1حمام - ريسبشن - مطبخ )بالطابق الخامس متكرر تطل علي بارك فيو بإتجاه شرقي وتتميز بإنها تبعد خطوات من منطقه الخدمات الخاصه بالمرحله والمسجد وبالقرب من الكرافت زون السوق التجاري بمدينتي والسنترال بارك الجديد
شقه للايجار مفروش بمدينتي في الb12مساحه 85 متر
شقق للايجار
للإيجار المفروش بمدينتى فى ال B11 مجموعة 112 تشطيبات سوبر لوكس بمساحة كلية 104 متر مقسمة إلى ( 3 غرف نوم - ريسبشن - مطبخ - 2 حمام - تراس ) (مكيفه بالكامل خط ارضي و واي فاي غاز طبيعي ) بالطابق الارضي وإطلالى على الجاردن والشارع وأمام منطقة الخدمات الخاصة بالمرحلة مباشرة والحسيني ماركت
شقة للإيجارالمفروش بمدينتى فىB11 مساحه104م ارضي بجاردن
شقق للايجار
whatsappmessengergoogle-maps