تحديد معاينة

شقه للبيع بتقسيط علي 10 سنوات بمدينتي 141 متر في الB14

3050000 جنيه
شقه للبيع بتقسيط علي 10 سنوات بمدينتي 141 متر في الB14
كود العقار : 38054
شقق للبيع تقسيط
المدينة : مدينتى
المرحلة : B14 -
النموذج :
نوع العقار : شقق
المساحة : 141 متر
التشطيب : تشطيب الشركة
الغرف : 3
اتجاة العقار : بحرى
رقم الدور. : 3
يطل على : وايد جـــاردن -

شقه للبيع بتقسيط علي 10 سنوات بمدينتي في الB14 مجموعه 143 بتشطيبات الشركه بمساحه كليه 141متر مقسمه الي (3 غرف ومنهم غرفه ماستر - 2 حمام إضافي - ريسبشن - مطبخ - 2 تراس) بالطابق الثالث متكرر بإطلاله مميزه علي وايد جاردن فيو بإتجاه بحري وتتميز بإنهاتبعد خطوات من منطقه الخدمات الخاصه بالمرحله والمسجد

البيانات المالية

قيمة المقدم : 0
سنة الحجز : 2024
سنوات السداد : 10
اجمالى العقد : 11619000
المدفوع : 2500000
: --
الباقى : 9119000
: --
القسط الشهرى : 0
عدد الاقساط المتبقية : 0
نظام سدادة : شهرى
القسط السنوى : 432250
عدد الاقساط المتبقية : 10
تاريخ استحقاقة : 0
: --
قيمة الوديعة : 0
المدفوع : 0
الباقى : 0
قيمة القسط : 0
تواريخ استحقاقها : 10
: --
: --
المطلوب : 3050000
مدفوعات الوحدة : 2500000
مدفوعات الوديعة : 0
الاوفر : 550000
تشطيبات و عدادات : 0
صيانة : 0
الاجمالى : 3050000

اتصل الآن

طارق
محمد احمد
كريـم أحـمد
نوران
د/عـبدالفتــاح
محمد الحسيني
د اميرة الجوهري
احمد رفعت
اسراء سعيد
ايهاب
رانيا اسماعيل
عمر بيـومي
الحسين عماد
خالد عطية
خالد رضوان
أحمد مصطفـي
محمد عادل
م / حمدي أحمد
احمد حامد
مروان احمد
محسـن الشافعي

أو سجل اتصال

اعلانات مشابهة

شقه للبيع كاش بمدينتي في B6 مجموعة 64 بمساحه كليه 140 متر ( 3 غرف - 2 حمام - ريسبشن - مطبخ ) بالطابق الخامس بإتجاه قبلي و تتميز باطلالها علي جاردن فيو والشارع الرئيسي و بالقرب من منطقه خدمات المرحله وعلي بعد خطوات من الفودكورت - المناطق المفتوحة و البيع شامل الفرش والاجهزه .
شقه للبيع بمدينتي 140 متر في الb6 تطل علي الشارع الرئيسي
شقق للبيع
شقة للبيع بالتقسيط في مدينتي بمنطقة B15 مجموعة 150 بمساحة إجمالية 131 م²، تقع في الطابق الأول (متكرر) وتتميز باتجاه بحري شرقي يوفر إضاءة طبيعية ممتازة وتهوية جيدة، مع إطلالة مباشرة على شارع رئيسي. تتكون الشقة من 3 غرف نوم منهم غرفة ماستر و2 حمام بالإضافة إلى ريسبشن ومطبخ وتراس، بتقسيم عملي ومريح مناسب للسكن العائلي، مع تشطيب شركة مميز وجاهزة للسكن. تتميز الوحدة بموقعها الحيوي حيث تبعد خطوات قليلة عن منطقة الخدمات الخاصة بالمرحلة والمسجد، مما يوفر سهولة في الوصول إلى كافة الاحتياجات اليومية. الشقة متاحة بنظام التقسيط حتى 7 سنوات، وجميع الصور المعروضة للتوضيح وقريبة من الواقع، ولطلب الصور أو حجز موعد للمعاينة يرجى التواصل مع فريق المبيعات.
بمدينتى شقة 131 م2 بحري شرقي للبيع تقسيط تطل على شارع رئيسى
شقق للبيع
شقة للبيع تقسيط في مدينتي – B15، بمساحة كلية 137م²، تقع في الطابق الثالث، وتتمتع باتجاه بحري شرقي يوفر تهوية ممتازة وإضاءة طبيعية. تطل الشقة على بارك وجاردن بإطلالة مفتوحة تمنح إحساسًا بالهدوء والخصوصية تتكون الوحدة من 3 غرف نوم و2 حمام، مع تشطيب الشركة، وتتميز بقربها الشديد من خدمات المرحلة، مما يجعلها خيارًا عمليًا ومناسبًا للسكن العائلي الشقة متاحة للبيع بنظام التقسيط في موقع مميز داخل مدينتي.
بمدينتى شقة 137 م2 بحري شرقي للبيع تقسيط تطل على بـارك
شقق للبيع
بمدينتي شقة للبيع بمساحة كلية 131 م² في منطقة بريفادو – PRIVADO، بموقع مميز جدًا وإطلالة على البحيرات داخل واحدة من أرقى مناطق مدينتي، فرصة مناسبة للسكن أو الاستثماربتشطيبات خاصه برسلين اسباني وجيبسومبورد وتغيير سباكه وكهربا بالكامل . الشقة تقع في الدور الرابع، وتتميز باتجاه شرقي مع إطلالة مباشره ومفتوحه على البحيرات ، وبمساحة 131 متر بتقسيم عملي ومريح. تتكون الشقة من 3 غرف نوم و2 حمام وريسبشن ومطبخ، خطوات من الخدمات وتري مشروع the spine- من طلعت مصطفى وبحالة جيدة. بموقع هادئ وقريب من الخدمات والمناطق الحيوية داخل بريفادو.
بمدينتى شقة 131 م2 شرقي  للبيع قسط  تطل البحيرات
شقق للبيع
شقه للبيع بمدينتي في الB11 مجموعه 114 بتشطيبات الشركه نموذج (90 ) بمساحه كليه 133 متر مقسمه الي ( 3 نوم - 2 حمام - ريسبشن - مطبخ - 2 تراس ) بالطابق الاول متكرر تطل علي بارك بإتجاه غربي وتتميز بإنها تبعد خطوات من منطقه الخدمات الخاصه بالمرحله واما الكرافت زون السوق التجاري الجديد بمدينتي
شقه للبيع بتسهيلات علي 7 سنوات بمدينتي 133متر في الb11
شقق للبيع
whatsappmessengergoogle-maps